Sabootage

Op zaterdag 17 en zondag 18 november 2012 stond The Happening haar eerste zelfgeproduceerde muziektheatervoorstelling ‘Sabootage’ op de planken in Theater de Fransche School in Culemborg. Het werden drie uitverkochte voorstellingen vol zang, humor, dans en muziek, begeleid door een live band. 

 

OVER DE VOORSTELLING

Alle hens aan dek? Trossen los en vaar mee op ons cruise schip waar je getuige bent van de finale van de grootste korencontest ooit. De winnaar verzorgt twee maanden lang de spectaculaire avondshow tijdens de cruise terwijl de andere finalist het schip meteen moet verlaten. Volg de voorbereidingen en verwikkelingen van het succesvolle popkoor A HEN PEP NIGHT.

Het koor stevent af op de overwinning, maar dan keert het tij... Zal het schip slagzij maken? Hebben zij de wind weer in de zeilen of gaan ze naar de haaien? Wie houdt koers op deze woelige baren? Waarom is de koffie op? Heb jij ook zand tussen je tenen? En wie is toch die man met dat koffertje?

Laat je meevoeren met deze muzikale reis en geniet...Spetterend wordt het zeker!

Regie van deze voorstelling was in handen van John Felter en Bas Uyterlinde, bijgestaan door een projectgroep van The Happening.

Met speciale dank aan:
Mike Lambooij – geluid, front of house, Ronald Riebeek – geluid, monitors, Martijn van de Kraats – video, Patrick – licht, Mark van Doren – floormanager, Olaf Paulissen – ondersteuning theater De Fransche School

IN BEELD