Pop Meets Swing

The Happening_Pop Meets Swing_FlyerA5Op zondag 15 januari 2017 werd het nieuwe jaar tijdens de concerten Pop Meets Swing ingeluid met knallend muzikaal vuurwerk. The Happening en Bigband Jazzalike stonden in de Gelderlandfabriek in Culemborg en gingen de uitdaging aan om drie verschillende muziekstijlen samen te brengen in een mix van pop-, swing- en jazz.

 

CONCERT POP MEETS SWING

Swingende instrumentale nummers gecombineerd met vocale swing- en popnummers. Tijdens de twee concerten (om 15.00 en 20.00 uur) van Pop Meets Swing werd er vocaal flink uitgepakt met solo’s, ensembles en nummers gezongen door het gehele koor van The Happening, uiteraard ondersteund door de trompetten, trombones, saxen, gitaar, bas, piano en drums van Bigband Jazzalike.

Er ontstonden mooie cross-overs tussen zang en instrument, pop en jazz, solo en samenspel en amateurs en (semi-)professionals. Een muzikale beleving die nog niet in Culemborg had plaatsgevonden! Kortom: een knallend nieuwjaarsconcert voor alle leeftijden.

 

BIGBAND JAZZALIKE

Jazzalike is dé bigband van Utrecht en omstreken. Hippe grooves, intieme ballads en spetterende swing, met een breed en gevarieerd repertoire kan deze semi-professionele Bigband op elk podium uit de voeten. Zo hebben zij al talloze concerten verzorgd in de regio Utrecht maar ook ver daarbuiten!

Jazzalike staat onder leiding van dirigent Marc van den Bosch, die met allerlei muzikale ingrediënten een waar feestje maakt. Meer informatie is te vinden op www.jazzalike.nl

 

DE GELDERLANDFABRIEK

Gelegen naast het station, in een oude fabriek, is De Gelderlandfabriek een theater, café en restaurant in één. Ga dus voor of na het concert ook lekker een hapje eten of kom met ons proosten op het nieuwe jaar.

De Gelderlandfabriek is perfect te bereiken met het openbaar vervoer (naast het NS station). Kom je met de auto dan zijn er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Ook is de locatie prima bereikbaar per fiets.