De Zeven Zonden

In 2015 stond The Happening in het theater met de zelfgeproduceerde theatervoorstelling: De Zeven Zonden. Met deze unieke voorstelling vierde wij op 30 en 31 mei ons 5-jarig jubileum in Theater Aan De Slinger in Houten.

 

OVER DE VOORSTELLING

De Zeven Zonden zijn na jaren onder ons hun streken nog lang niet verleerd. Onder hun invloed is The Happening aan lager wal geraakt. Maar waarom laten we ons toch zo beïnvloeden? We kunnen de Zonden toch ook gebruiken om ons leven kleur te geven? We zijn wie we zijn. Tijd om het roer om te gooien. Zondig of niet, het leven is een feest!

De Zeven Zonden is een voorstelling vol met zang, humor, dans en muziek, geheel begeleid door een live band. Met onder andere nummers van Carly Simon, The Killers, The Red Hot Chili Peppers, Bruno Mars, Lorde en Epica.

Regie van deze voorstellig was in handen van Richard Sprokkereef en Bas Uyterlinde, bijgestaan door een projectgroep van The Happening.

Met speciale dank aan:
Mike Lambooij – geluid, front of house, Ronald Riebeek – geluid, monitors, Martijn van de Kraats – video, Joeri van Wageningen - licht, Ton van Vlijmen - floormanager

 

IN BEELD

fotografie: Huub van Beurden