LEEF!

'Leef', of andersom bekeken 'Feel' is een spiegel op het leven verteld middels muziek. Muziek die ons leven kleurde en gebeurtenissen en gevoelens uit ons leven oproept. Een leven vertelt van het einde tot het begin...

Na de koffie met cake in de foyer voor aanvang, blijkt het publiek aan te komen bij de begrafenis waarvan ze zojuist op de receptie blijken te hebben deelgenomen.

Vandaar ontvouwt zich de levensloop van een oude hoteleigenaar in omgekeerde volgorde. Zijn leven, en alle levensgebeurtenissen die er zich in zijn hotel afspelen vormen een metafoor voor het leven. Het leven zoals van ieder van ons, waarin muziek vaak belangrijke levensfases markeren.

Sterven, oud worden, scheiden, trouwen, ontdekken, volwassen worden, kind zijn en ter wereld komen genoeg om te vertellen en om het gevoel van deze levensfases op te roepen en te delen door middel van het verhaal en de muziek.

De theaterconcerten bevatten een mix van popnummers van Stevie Wonder, Gabriel Rios, David Bowie, U2, Acda en de Munnik, Rammstein, The Beatles en vele anderen.

De arrangementen zijn vier- of vijfstemmig, en worden begeleid door een live band. Tevens zullen enkele a capella nummers deel uit maken van de voorstelling.

Onze sponsoren

Logo_SijDesign
Logo_Mike Lambooij Freelance Audio Engineer
Logo_HWM
LEEF_Sponsor_SLR
LEEF_Sponsor_VanBaaijen
LEEF_Sponsor_VinkGevelwerken
LEEF_Sponsor_KraanVlesservice
LEEF_Sponosr_FysioVerbeek
LEEF_Sponsor_VanDerHeiden
LEEF_Sponsor_Heuvelman
LEEF_Sponsor_InDenEng
LEEF_Sponsor_Match
LEEF_Sponsor_Muller
LEEF_Sponsor_BeefExclusief
LEEF_Sponosr_VanRooij
LEEF_Sponsor_VanDerVeer
LEEF_Sponsor_Plus
LEEF_Sponsor_Visscher
LEEF_Sponsor_Western
LEEF_Sponsor_VanDenHengel
LEEF_Sponsor_FamilieKlop